Diensten

Knipbehandeling

Een top stylist die bij jou aan huis komt of waar je ook maar wilt, dit kan ook op het werk in je pauze. Vooraf bespreken we wat jouw wensen zijn en daarop geef ik jou een advies. Wil je je haar gewassen hebben? Ook dit kan, ik heb een mobiele wasbak. Na de knipbehandeling voor de dames kan er gekozen worden om je haar aan de lucht te laten drogen, droog te föhnen, te krullen/stijlen, ook kan ervoor gekozen worden om je haar stevig in model te föhnen. Voor de heren heb ik naderhand een styling ’s product. Ook zal je advies krijgen wat voor producten het beste past bij jou hoofdhuid en haar past.
 

 

Bedrijfskapper

Heb je het heel erg druk en zou je niet weten wanneer je naar een kapper toe moet. Dan heb ik voor jou de ideale oplossing ik kom op locatie dus ook op het werk. Wil je meer informatie bel of app even 0623691223


 

Kinderen knippen

Kinderen kunnen de kapper heel leuk vinden of echt heel spannend. Ik heb een aantal jaar geleden met veel plezier in een kinderkapsalon gewerkt. Ik heb veel geduld met kinderen knippen zo ook met kinderen met autisme, adhd en evt. andere diagnoses. Loop jij als ouder er tegenaan dat je kindje het op het krijsen zet in de kapsalon? Stuur mij een berichtje, het is voor mij totaal geen probleem. Uit mijn ervaring kan ik met zekerheid stellen dat kinderen het veel fijner vinden om thuis in hun eigen omgeving geknipt te worden dan op een vreemde plek. Vaak is het ook een stukje van vertrouwen die moet groeien tussen de kapper en het kindje. De eerste keer zal het nog steeds niet makkelijk voor het kindje zijn maar na mate de tijd waarin ik vaker geweest ben zal het steeds makkelijker gaan.
Een leuk weetje; ik vind haren vlechten erg leuk! Meiden die zijn geknipt, krijgen als ze dat willen nadien altijd een mooie invlecht. De jongens een stylingsproduct in hun haren. 
 

Kleuringen

Je haar laten kleuren, voor de één een moetje want tja die grijze haren he. Voor de ander de eerste keer. Voor die ander weer om mee te gaan met de laatste haartrend. Ik vind haren kleuren fantastisch, ik haal enorm veel plezier eruit om jou haar weer te laten stralen. Zo volg ik bijna maandelijks trainingen.
Van tevoren maken we behandelplan waarin ik advies geef, naar jouw wensen luister en kijken we naar wat haalbaar is. Het behoud van de conditie van jouw haar is voor mij erg belangrijk en daarom adviseer ik ook altijd om gebruik te maken van Simplex. Bij het kopje producten (Simplex) staat een uitleg wat Simplex inhoudt.

Faceframing

Balayage

Balayage de trend van de laatste jaren. Dit komt doordat een balayage een sunkissed effect geeft aan het haar. Het is voor elk type haar mogelijk. Het is een natuurlijk en onderhoudsvriendelijke techniek die voor elk haartype op maat gemaakt wordt.
Het woord balayage komt uit Frankrijk en wordt vertaald als ‘vegen’. Ik breng de verf dan ook vegend aan op je haar, soms gebruik ik daar ook een föhn bij ook wel een air touch balayage genoemd. Tijdens de kleurbehandeling werk ik met verschillende kleurtinten die in elkaar overlopen. Afhankelijk van jouw wens kan dit heel subtiel of wat expressiever. 
Wat is het verschil tussen een balayage en highlights?
Het verschil zit hem in de manier van aanbrengen en het effect dat de kleuring heeft. Bij highlights worden de folies vaak direct aan de aanzet geplaatst. Highlights geven meer diepgang in het haar. Bij de balayage wordt er juist met de vrije hand de techniek aangebracht en begint meestal pas een paar centimeter vanaf de hoofdhuid, op de voorkant na. Door deze techniek ziet de kleurovergang er heel natuurlijk uit en krijg je een sunkissed effect zonde dat je de uitgroei erg ziet.