Keratine behandeling

FINNLEY’S DEFRIZZ

Is een innovatief systeem dat de perfecte smoothing of no-frizz garandeert en geeft een briljante glans, levendigheid en kracht aan het haar. Elimineert pluis, maakt onhandelbaar haar weer handelbaar of maakt het haar tijdelijk steiler. De formule is rijk aan hydraterende ingrediënten en bevat GEEN Formaldehyde of andere beschadigende, agressieve ingrediënten. 

Finnley’s DEFRIZZ is rijk aan:
•    Keratine: natuurlijk element in het haar, geeft het haar kracht
•    Luminescine: een gepatenteerde molecule afgeleid van de koningskaars die het haar glans en levendigheid geeft
•    Provitamine B5: hydrateert en beschermt het haar
Finnley’s DEFRIZZ is geschikt voor ieder haartype- met uitzondering van Aziatisch haar of black hair*- en heeft twee behandelmogelijkheden.
1.    Smoothing treatment: gladder maken van (krullend) haar, onhandelbaar haar wordt weer handelbaar.
2.    No-frizz: elimineren van pluis met behoud van de natuurlijke krullen.
* De behandeling is te gebruiken voor deze haartypes, maar zal aanmerkelijk minder effect hebben dan op andere haartypes.

Wat is de houdbaarheid?

Finnley’s DEFRIZZ smoothing treatment – indien goed verzorgd thuis- heeft een houdbaarheid tot 3 maanden. De houdbaarheid van de Finnley’s DEFRIZZ behandelingen zijn sterk afhankelijk van verschillende factoren die de houdbaarheid zowel kunnen verminderen als verlengen:
1.    Haartype: op dik of extreem poreus haar- helemaal als deze veelvuldig behandeld is- is het resultaat minder houdbaar. Op fijn haar- ondanks dat het haar beschadigd is- kan het resultaat langer houdbaar zijn.
2.    Thuisverzorging is essentieel om het resultaat te behouden/onderhouden: het is essentieel om de thuisproducten (Finnley’s smoothing shampoo & smoothing masker) te gebruiken. Ik adviseer naast deze producten ook het haar te drogen met een borstel. Langdurig blootstelling van het haar aan zout en of chloor verkort significant de houdbaarheid. Bescherm het haar tegen deze invloeden voor een beter resultaat van de behandeling. 
 

Vragen?

 

Beschadigd de behandeling het haar?

Nee, er zijn beschadigde bestandsdelen toegevoegd aan het product.

 

Bevat Finnley’s DEFRIZZ Formaldehyde?

Finnley’s DEFRIZZ bevat GEEN Formaldehyde.

 

Wanneer is het beter de treatment niet te doen?

Voor een vette hoofdhuid kan het contraproductief zijn. De keratine sluit de schubben en het haar absorbeert de vetten niet.

 

Wanneer gebruik je Finnley’s DEFRIZZ?

Als je zeer pluizend haar hebt, graag pluizend haar wilt elimineren. Kan gebruikt worden als verzorgende behandeling om pluis te elimineren. (Finnley’s DEFRIZZ no-frizz treatment voor krullend/pluizend haar) of om volume te reduceren (Finnley’s DEFRIZZ Smoothing Treatment) waardoor het haar meer handelbaar en tijdelijk stijl wordt. 

 

Behoudt Finnley’s DEFRIZZ de kleur en glans?

De behandeling houdt de haarkleur en glans intact, maar het gebruik van de stijltang kan de kleur aantasten.

 

Moet chloor en zout worden vermeden na de treatment?

Ja, vermijd chloor en zout gedurende de eerste 24 uur na de behandeling.
 

Smoothing Shampoo en Masker

Voor een optimaal resultaat wordt geadviseerd de Smoothing Shampoo en Masker te gebruiken. 

Smoothing shampoo

Is een gladmakende shampoo speciaal ontwikkeld om het haar te verzorgen na een keratinebehandeling. Verrijkt met keratine en Luminescine. Herstructureert de haarvezel en maakt het haar handelbaar en zacht. 

Smoothing Masker

Is een speciaal masker na een keratinebehandeling. Door de exclusieve liposomal technologie wordt de haar vezel diep van binnen gevoed, haar wordt sterker zelfs het meest droge haar. Geeft het haar een zijdezacht gevoel met ultieme glans. Elimineert gespleten haarpunten en verbetert de doorkambaarheid.